Аромапродукція для авто: яка буває? Як використовувати?

Приємний аромат в автомобілі нейтралізує сторонні запахи, бадьорить водія, створює гарний настрій у пасажирів і, зрештою, наголошує на статусі власника авто. Як бачите, у аромапродукції для авто є багато причин бути затребуваною. Асортимент бентежить. Що краще підійде для миттєвої ароматизації, яка продукція потішить стійким фоновим ароматом? Пропонуємо ознайомитись з основними видами пахучок для вашого автомобіля.

Автокліпса

Автокліпса

На відміну від звичайних ароматизаторів, аромакліпса має витончені розміри. Мініатюрний виріб частіше за все кріплять до решіток автопічки. Кліпса випромінює насичений, але ненав'язливий аромат під час роботи пічки. Саме тому її рекомендується використовувати в холодну пору року. Автокліпса користується попитом завдяки економічній витраті. Може служити від 30 до 90 днів – все залежить від складу та обсягу продукції.

Автопарфюм

Ви багато чого знаєте про вишукані аромати і не хочете щоб у салоні авто пахло звичайним освіжувачем повітря? Витончений і водночас насичений парфум для «друга на колесах» виготовляється з натуральних та стійких ефірних олій, смол, трав, суцвіть та глини. Автовласники люблять такий парфум за його багатогранність. Продукцію преміум-класу, як правило, виробляють американські та європейські бренди. Наприклад, італійський бренд Dr. Vranjes випустив серію CarParfum (серветки та спрей).

Аромабаночка

Аромабаночка

Цей вид ароматизатора наповнює салон приємним запахом протягом тривалого часу (близько 60 днів). Але за однієї умови, що виріб виготовлено з натуральних олій. Все, що потрібно зробити, щоб відчути стійкий аромат – відкрити банку та розмістити її у тримачі для чашок, бардачку або під сидінням. Аромабаночка оснащена вентиляційною кришкою, що дозволяє регулювати насиченість запаху. пахучка для автомобіля має відмінні характеристики і відноситься до бюджетного варіанту ароматизації салону.

Ароматизатори «Ялинка» і «Пальма»

Стара добра «ялинка» – якщо у вас є авто, то у вас обов'язково був такий ароматизатор. Приємна пахучка (якщо говорити про якісний виріб з натуральними компонентами) може мати й інші форми. Наприклад, всесвітньо відомий американський бренд виготовляє ароматизатор. Пальма California Scents. Кріпиться пахучка до решітки пічки або на дзеркало. Запах плавно і ненав'язливо заповнює салон, обволікає та створює відмінний настрій. Чим вища температура в салоні, тим інтенсивніший аромат.

Аромадифузор

Як зберегти в салоні запах свіжості на довгий термін? Ви відчуватимете ненав'язливий, але смачний аромат завдяки роботі аромадифузора. Пристрій для машини підключається до прикурювача. Під впливом тепла пластини, вставлені у виріб, починають випромінювати ефір. Підберіть аромат, створений на основі натуральних компонентів, та створіть собі та пасажирам гарний настрій.

Ароматизатор під сидіння

Ароматизатор під сидіння

Аромат є, а от ароматизатора немає. Як таке може бути? Дуже навіть просто, якщо ви користуєтеся пахучим виробом, який кладеться під сидіння, під килимок, бардачок. Запашний вміст блоку виділяє свіжий і смачний аромат. Щоб насолодитися принадними нотками, потрібно лише відірвати захисну стрічку. Термін придатності виробів такого виду становить 30-60 днів.

Гелевий ароматизатор

Практичний та доступний варіант для теплої пори року. Ароматизатор є гелевою подушечкою, вона наповнена твердими ефірними маслами. Аксесуар кріпиться до панелі приладів за допомогою скотчу, що входить до комплекту. Продукція усуває запах тютюнового диму, пилу та газу, зберігає стійкість запаху протягом 60 днів і більше.

Саше

Як бути в тонусі, керуючи машиною? Запах саше для авто допомагає сконцентруватися на їзді. Частіше за все конверти наповнюються натуральними компонентами, отже, немає хімічної віддушки. Якісні саше переливаються оригінальними нотками, зберігаючи стійкість аромату до півроку. Лідером продажів у цій сфері є бренд GreenLeaf – у серію входять саші з незвичайними поєднаннями запахів.

Спрей

Спрей

Флакон з розпилювачем призначений для миттєвої ароматизації. Ви викурили сигарету та хочете нейтралізувати неприємний запах у салоні? Чи відчуваєте, що в салоні запахло бензином чи газом? Саме час скористатися спреєм для авто. Зверніть увагу, що до цих виробів не входять вибухонебезпечні речовини.

При виборі ароматизаторів для свого «друга на колесах», звертайте увагу на склад виробу. Пахучки з хімічними компонентами здатні призвести до головного болю, розсіювання уваги та навіть захворювань легень. Продукція низької якості може засмутити неприємним ароматом. Натуральні ароматизатори приваблюють насиченістю та одночасно легкістю, багатогранністю та стійкістю запахів. Вони гіпоалергенні. Елітні вироби із загадковими та дорогими ароматами мають стильний дизайн.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]